2015. április 4., szombat

Hibiszkusz szappan kézműves szappan - Jelenlegi ára: 550 Ft

Hibiszkusz szappan
***********************
Pálmavaj, kókuszvaj, sheavaj, kakaóvaj, olíva olaj, szőlőmag olaj, kukoricacsíra olaj, repce olaj, lenmag olaj, hibiszkusz virág főzet, hibiszkusz illó olaj
Postázok is.
Minden bőrtípusra.
A kakaóvaj képes a bőr felső rétegeibe behatolni, melynek következtében segít a bőr minden rétegének a hidratációjában úgy, hogy a bejutó nedvességet bent tartja a mélyebb rétegekben.
Magas C-, A- és E-vitamin tartalmával kiválóan táplálja a bőrt.
Jó hatással van az ekcémás, pikkelysömörös bőrre, de az egészséges bőrt is puhává varázsolja. Sokan napozáshoz is használják. Remek illata mellett segít a bőrsejtek fiatalságát megőrizni.
A sheavaj hidratálja, puhává teszi a bőrt. Szintén csökkenti az ekcéma tüneteit.
A repceolaj gyorsan felszívódik a bőrbe, és puhává teszi azt. Könnyű olaj, magas lenolajsav-tartalma védi a bőr egészségét.
A szőlőmag olaj külsőleg alkalmazva is nagyon hatásos, elsősorban magas E-vitamintartalma miatt (bőr és a haj szépségének megőrzésében nagy szerepe van).
Gyorsan felszívódik, ezért a száraz bőrűeken kívül ajánlott érett, zsíros és normál bőrűek számára is
Feszesíti a bőrt, így kiváló társ a narancsbőr elleni küzdelemben.
Az olíva olaj kényezteti és nyugtatja a bőrt, növeli a bőr immunitását, javítja a többi összetevő hatásfokát. Gazdag A és E-vitaminban.
Véd a káros szabad gyökök ellen, öregedést gátló hatású. Mélyen táplálja a bőrt, szabályozza a hidratáltságát, bőrpír és irritáció ellen nyugtató hatású.
Száraz, érett és érzékeny bőrök, törékeny körmök kezelésére, ekcémára, pikkelysömörre, valamint száraz, fénytelen, fakó haj ápolására különösen ajánlott.


Jelenlegi ára: 550 Ft

Az aukció vége: 2015-04-24 18:23
. Hibiszkusz szappan kézműves szappan - Jelenlegi ára: 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése